Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Δείτε πως θα τρέχουν απο πίσω σας οι γυναίκες!!

Σεξολόγοι από την Αθήνα κοίταζαν τους ασθενείς τους με τρόμο. Ποτέ δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Οι άνδρες μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης φερομόνων σύναψαν στενές σχέσεις με 4 γυναίκες κατά μέσο όρο. Η μυστική δράση των φερομόνων ανακαλύφθηκε μετά από έρευνες σε βάθος στ Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σκράντον, ΗΠΑ.
Οι νέες φερομόνες δημιουργήθηκαν βασιζόμενες σε ένα μοναδικό συστατικό. Η δράση του είναι εξαιρετική και πολυεπίπεδη. Χρησιμοποιούμενο στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, υποσυνείδητα διεγείρει τον υποθάλαμο – το κέντρο του εγκεφάλου των γυναικών, το οποίο ευθύνεται για το αίσθημα του πόθου και της σεξουαλικής ορμής. Χάρη σε αυτό ο άνδρας φαίνεται πιο αρρενωπός, δυνατός και ελκυστικός ως υποψήφιος σύντροφος, αυξάνεται το αίσθημα ασφάλειας της και ανοίγει η όρεξη της για σεξ. Αυτό το συστατικό μειώνει επίσης το στρες στους άνδρες και τους δίνει αυτοπεποίθηση. Επιπλέον διαθέτει δεκάδες άλλες ιατρικές εφαρμογές.
Αυτό το σούπερ αποτελεσματικό συστατικό των νέων φερομόνων είναι η ανδροσταδιενόνη. Κάτω από αυτή την εξειδικευμένη ονομασία κρύβεται μια ουσία παρούσα στον ανδρικό οργανισμό, μεταξύ άλλων στο σάλιο και στο σπέρμα. Στη μορφή των φερομόνων Strong Magnet ® η φυσική ανδροσταδιενόνη είναι ακόμα περισσότερο συμπυκνωμένη. Εξ’αιτίας αυτού δρα άμεσα μετά την εφαρμογή.
Με μια κιόλας δόση ανδροσταδιενόνης η γυναίκα αρχίζει αμέσως να ενδιαφέρεται για τον άνδρα που την έχει ψεκάσει πάνω του και προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του. Μετά τις πρώτες ημέρες οι άνδρες βγαίνουν ραντεβού με τις γυναίκες που μόλις γνώρισαν, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Όταν οι φερομόνες χρησιμοποιούνται καθημερινά Strong Magnet ®, οδηγούν τον εγκέφαλο των γυναικών σε κατάσταση συνεχούς ενδιαφέροντος για τον άνδρα και αυξάνουν την επιθυμία τους για σεξ. Σκοτώνουν σ’αυτές το στρες και την κούραση και αλλάζουν την ουδέτερη προδιάθεση σε πόθο.
Οι φερομόνες Strong Magnet ® έγιναν πολύ γρήγορα δημοφιλείς ανάμεσα στους άνδρες. Aπέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τους σεξολόγους. Πέρασαν από σχολαστικούς ελέγχους και είναι πιστοποιημένες. Μαζεύουν ασταμάτητα θετικά σχόλια από άνδρες, οι οποίο αύξησαν θεαματικά τις επιτυχίες τους στις γυναίκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες