Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Υπέροχα maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013


maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
Τα maxi φορέματα έχουν την ιδιότητα να κάνουν την γυναίκα αρκετά εντυπωσιακή, ενώ παράλληλα της προσδίδουν μια "αρχοντιά". Ένα maxi φόρεμα εκπέμπει έντονο δυναμισμό και στιλ και για αυτό δεν μένει ποτέ απαρατήρητο. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει ιδέες για υπέροχα maxi φορέματα για την σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013.



maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
maxi φόρεμα άνοιξη καλοκαίρι 2013 - το κόκκινο


Ένα κόκκινο φόρεμα δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπας καμιάς γυναίκας. Το κόκκινο χρώμα από μόνο του είναι ένα χρώμα που δηλώνει πάθος και έντονο ερωτισμό. Ο συνδυασμός του κόκκινου χρώματος σε ένα maxi φόρεμα είναι κυριολεκτικά εκπληκτικός. Το διπλανό maxi φόρεμα έχει βαθύ ντεκολτέ σχήματος V, ενώ είναι αμάνικο. Ο "ανασηκωμένος ποδόγυρος" προσδίδει ένα πολύ ωραίο στιλ ενώ το λαμπερό κόκκινο χρώμα του το κάνει κυριολεκτικά εντυπωσιακό.




maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
maxi φόρεμα άνοιξη καλοκαίρι 2013 - το λευκό


Το λευκό χρώμα είναι ένα χρώμα που παρέχει μεγάλη φωτεινότητα. Πρόκειται για ένα χρώμα που έχει καθιερωθεί ως το χρώμα της αγνότητας. Ένα λευκό φόρεμα θα λέγαμε ότι είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Το διπλανό φόρεμα με τιράντες, έχει "ανοιχτό" ντεκολτέ, ενώ όσο προχωράμε προς τα κάτω γίνεται και πιο "αεράτο". Υπέροχο στιλ με έντονο δυναμισμό και γοητεία, αυτού του είδους το φόρεμα θα σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση.




maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
maxi φόρεμα άνοιξη καλοκαίρι 2013 - το βεραμάν


Αυτή η γλυκιά απόχρωση προσδίδει έντονη θηλυκότητα και είναι αρκετά εντυπωσιακή. Όταν συνδυάζεται σε ένα κομψό σχέδιο ενός maxi φορέματος, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Το διπλανό φόρεμα είναι αμάνικο, έχει στενή γραμμή και είναι κυριολεκτικά μοναδικό. Έντονη παρουσία, απόλυτο στιλ και απέραντη κομψότητα, το φόρεμα αυτό κάνει την γυναίκα απλά εντυπωσιακή.





maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
maxi φόρεμα άνοιξη καλοκαίρι 2013 - το μουσταρδί


Το φόρεμα αυτό έχει ως βάση την μουσταρδί απόχρωση, ενώ το χρωματολόγιο του φορέματος συμπληρώνουν και άλλες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το λευκό, κ.τ.λ. Το φόρεμα αυτό έχει πολύ μοντέρνο σχεδιασμό γεγονός που το κάνει εξαιρετικά εντυπωσιακό. Οι διακοσμητικές ζώνες του προσδίδουν μια "επαναστατικότητα", ενώ το σκίσιμο στο πόδι το κάνει ελκυστικό και πολύ σέξι. Πρόκειται για ένα φόρεμα κατάλληλο για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και στιλ που δεν ξεχνιέται.








maxi φορέματα άνοιξη - καλοκαίρι 2013
maxi φόρεμα άνοιξη καλοκαίρι 2013 - το κίτρινο


Το κίτρινο είναι το χρώμα της νιότης και της ζωντάνιας. Όταν συνδυαστεί με ένα μοντέρνο maxi φόρεμα, τότε το πάντρεμα είναι καταπληκτικό. Το διπλανό φόρεμα είναι "αεράτο" ενώ ο ποδόγυρός του έχει λευκό χρώμα έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή. Το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να είναι πολύ κομψές αλλά ταυτόχρονα και διακριτικά "θηλυκές". ο πολύ κομψός σχεδιασμός του φορέματος αυτού, το κάνει κυριολεκτικά μαγευτικό.









dynamikhgynaika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

alepoy »

Copyright © Reality time | Φιλικές σελίδες